Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Ce sunt bețișoarele de portocal?

Ce sunt bețișoarele de portocal?

Detalii stire

Categorie
Stiri editorial
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
288

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Industria produselor destinate îngrijirii și înfrumusețării unghiilor a cunoscut o dezvoltare foarte importantă în ultimii ani și la noi în țară. Din fericire, stiliștii profesioniști au la dispoziție astăzi, grație celor mai mari distribuitori din acest domeniu, toate produsele moderne care sunt folosite și în străinătate.

Datorită efectelor produselor de actualitate, manichiurile au un aspect mult mai frumos și rezistă mult mai mult timp.

Noutăți despre îngrijirea cuticulelor

În trecut, cuticulele erau îndepărtate cu ajutorul forfecuțelor speciale pentru unghii. Medicii și specialiștii din domeniu au atras însă atenția asupra faptului că această metodă nu este deloc recomandată. Principalul motiv este acela potrivit căruia, cuticulele asigură protecția naturală a unghiilor exact pe perioada creșterii acestora. Îndepărtarea lor în mod brutal poate determina apariția infecțiilor care pot determina probleme serioase de sănătate a unghiilor.

În prezent, cuticulele nu se mai îndepărtează brutal ci se împing cu ajutorul unor bețișoare speciale confecționate din lemn de portocal.

Ce sunt bețișoarele din lemn de portocal?

Nu este nimic foarte complicat! Este vorba despre bețișoare din lemn care au două capete: unul ascuțit și unul tăiat oblic. Lemnul din care sunt confecționate este de portocal și a fost ales deoarece are o duritate bună și este și moale, în același timp. Această calitate este foarte importantă deoarece nu va produce leziuni asupra unghiilor naturale.

Cu ajutorul lor se pot desprinde ușor cuticulele și se pot și împinge către baza unghiilor, pentru ca apoi să fie curățate părțile lor proeminente.De asemenea, mai pot fi folosite în industria de Nail Art pentru aplicarea elementelor de decor pe suprafața unghiilor sau pentru realizarea unor desene interesante.
Produsul nu constă deloc mult și poate fi comandat online cu ajutorul magazinului Everin.ro.

Everin.ro locul ideal de unde puteți cumpăra produse profesionale pentru manichiuri moderne

Everin.ro este un foarte important distribuitor din România care comercializează produse profesionale marca Everin precum și produse pentru industria de îngrijire a unghiilor fabricate de companii la fel de renumite în întreaga lume pentru calitățile lor deosebite.

Este vorba despre o ofertă foarte generoasă și variata de geluri Everin, geluri color, geluri pentru construcții, pudre acrilice, oje semipermanente, toate categoriile de soluții pregătitoare pentru manichiuri de tip Primer, Bază sau Top, acetone, soluții degresante, soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, pentru hidratare, aparatură foarte modernă, kit-uri speciale, set-uri pentru manichiuri, dezinfectante profesionale, etc.

Toate produsele le găsiți postate pe site-ul de prezentare al companiei. Prețurile nu sunt deloc mari. Puteți începe cu comenzi mici pentru a testa produsele. Dacă sunteți în situația de a administra mai multe saloane pentru înfrumusețare, atunci puteți realiza și comenzi mari aici. Plata se poate face cu cardul sau ramburs la primirea coletului.

Oferta merită analizată periodic deoarece conține produse noi, foarte interesante!

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro