Constanta

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Ce caracteristici au halatele medicale antimicrobiene Mock Wrap

Ce caracteristici au halatele medicale antimicrobiene Mock Wrap

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 2 ani si 1 zi
Apartine de
AllProWeb Marketing
Vizualizari
331

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În ultimii ani, uniformele medicale au trecut de la statulul de articol vestimentar obligatoriu pentru practicanții din domeniul sănătății la statutul de articol vestimentar cu o puternică amprentă personală, deoarece îmbină multiple trăsături de ordin funcțional și estetic. Acum, cadrele medicale își poartă uniformele medicale cu mai multă plăcere și au posibilitatea de a alege în funcție de stilul personal și de mediul în care își desfășoară activitatea.

În momentul actual, printre cele mai populare tendințe în materie de uniforme medicale se numără halatul Mock Wrap, care a devenit cunoscut în întreaga lume și pe care profesioniștii din domeniul medical nu ezită să îl aleagă. Acesta este deopotriva un halat medical colorat atractiv, dar și un halat cu atribute importante din punct de vedere funcțional.

Halatele medicale Mock Wrap răspund cerințelor practice pentru mediul spitalicesc

Un halat medical nu este un simplu articol vestimentar specific cadrelor medicale. Acesta are mai multe roluri importante, printre care:

  • asigurarea unui confort sporit pe durata întregului program
  • menținerea unei temperaturi optime a corpului
  • protejarea pielii împotriva fluidelor și agenților patogeni.

Halatele Mock Wrap îmbină toate aceste standarde într-o colecție dedicată cadrelor medicale, care își petrec cea mai mare parte a timpului în mediul spitalicesc. Aceștia au grijă de pacienți, efectuează multiple intervenții și tratamente, aflându-se într-o continuă mișcare.

Acestea sunt motivele pentru care uniforma trebuie să asigure un confort maxim pe durata întregului program. Mock Wrap îndeplinește cu succes acest criteriu, esențial în alegerea uniformei ideale. În plus, majoritatea modelelor sunt prevăzute cu buzunare încăpătoare, potrivite pentru a transporta instrumente medicale sau obiecte personale, cum ar fi telefonul mobil.

Siguranța pe care o oferă aceste halate medicale este, de asemenea, un aspect care trebuie menționat. Concepute pentru a oferi o barieră de protecție împotriva fluidelor și agenților patogeni care înconjoară zi de zi cadrele medicale, halatele Mock Wrap protejează pielea și oferă siguranță atât medicilor și asistentelor, cât și pacienților, prin reducerea riscului de contaminare încrucișată.

Mock Wrap promovează atribute funcționale într-o diversitate de modele atrăgătoare

Halatele medicale Mock Wrap sunt disponibile în magazinul MediFashion.ro într-o varietate de modele și culori. Un model popular il constituie halatul medical antimicrobian tratat cu ioni de argint prin nanotehnologie. Pe langa atributele antimicrobiene, acest halat este avantajos din punct de vedere al paletei cromatice în care este disponibil.

În timp ce unele cadre medicale se orientează spre culoarea albă a uniformei, la polul opus se află cei care preferă culorile închise sau chiar pe cele mai deschise, în funcție de mediul în care își desfășoară activitatea. De exemplu, în unele instituții (precum grădinițe sau cabinete stomatologice) asistentele își aleg halate mai vesele, prin care sa inducă micuților pacienți o stare de spirit pozitivă și care să adauge o pată de culoare în mediul spitalicesc.

Prin îmbinarea de caracteristici funcționale ce țin de protecție și confort, dar și prin croiala distinctă și diversitatea cromatică, uniformele de tip Mock Wrap au atras în acest an atenția cadrelor medicale din întreaga lume.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/