Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Cărţi de Crăciun pe care le poţi citi în luna decembrie

Cărţi de Crăciun pe care le poţi citi în luna decembrie

Detalii stire

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Apartine de
AllProWeb Marketing
Vizualizari
550

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Sărbătorile de iarnă sunt cele mai iubite din an, nu doar în România, ci în întreaga lume. În preajma lor, oamenii încearcă să fie mai toleranţi, mai buni şi mai ingaduitori chiar şi faţăde necunoscuţi. Oferă şi primesc cadouri. Dăruiesc mai mult decât în orice altă perioadă din an şi se bucură de tot ceea ce aduc zilele din decembrie, atât de speciale.

Mai mult, decembrie este despre întâlnirea cu E-ul interior, mai prezentă decât în orice altă perioadă din an. Liniştea, pacea şi armonia învăluie multe suflete în această perioadă atât de specială, invitând la meditaţie sau la lectura unor cărţi de Crăciun, care transmit la rândul lor din spiritul sărbătorilor de iarnă. De altfel, decembrie este cea mai potrivită lună din an pentru a citi cărţi cu subiecte care pot să atingă sufletul.

Din topul celor mai potrivite cărţi de Crăciun nu lipsesc câteva titluri extraordinare

Poveste de Crăciun, de Charles Dickens

Dickens le oferă celor cărora iubesc să citească o poveste fascinantă de Crăciun, potrivit de citit la orice vârstă. Personajul principal, Ebenezer, este un bătrân zgârcit şi singur care, în seara de Crăciun este vizitat de Trecut, Prezent și Viitor, spirite care îl vor purta pe acesta într-o călătorie din care va reveni total schimbat. Din această călătorie va învăţa cât de important este să fii bun, mărinimos, onest, cât de important este să dăruieşti şi că este esenţial ca aceste valori să fie transmise celor mici.

Scrisori de la Moș Crăciun, de J.R.R Tolkien

Autorul trilogiei Stăpânul Inelelor și Hobbitul a semnat şi o splendidă colecţie de scrisori, pe care copiii săi John, Michael, Christopher şi Priscilla, le aşteaptă de la Moș Crăciun şi elfi. În aceste minunate scrisori care poartă ștampila Polului Nord, cititorul va afla despre năzbâtiile Ursului Polar, aventurile lui Paksu și Valkotukka și secretul Lunii și Stelelor.

Enciclopedia Crăciunului, de Gerry Bowler

O reală enciclopedie a sărbătorilor de iarnă, cu răspunsuri la cele mai inedite întrebări despre simbolurile tradiţionale ale Crăciunului, care delectează cititorii, indiferent de vârstă. Conţinutul său face referire la evenimente istorice importante, la tradiții etnice și obiceiuri diverse, colinde din orice colţ al lumii. Un ghid interesant de parcurs, pentru a înţelege cât mai mult despre magia Crăciunului.

În căutarea sufletului Crăciunului, de R.D Mottok

Îngrijorat că valorile Crăciunului au dispărut, autorul a decis să scrie o astfel de carte în mod special pentru copiii săi. Trei prieteni buni trebuie să găsească contra cronometru spiritul Crăciunului, pentru a-i reda strălucirea.

“Cartea de Crăciun”, o colecţie de poveşti cu tematică de Crăciun, scrise de Selma Lagerlof, “Expresul Polar”, o poveste pentru copii scrisă de Chris Van Allsburg, “Când Moș Crăciun a căzut din cer”, cu un subiect focusat pe salvarea Crăciunului, dezvoltat de Cornelia Funke, “Un altfel de Crăciun”, de John Grisham, şi “Daruri de Crăciun”, de Cornelia Turlea Chifu, sunt doar alte câteva cărţi potrivit de citit în această perioadă.

Pot fi achiziţionate cu bani puţini de la anticariatul PrintreCarti.ro şi pot face ca serile de decembrie să fie mai frumoase şi mai speciale.