Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Care sunt cel mai bine plătite joburi de la cazinouri?

Care sunt cel mai bine plătite joburi de la cazinouri?

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 9 luni si 3 saptamani
Vizualizari
177

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Munca într-un cazino poate părea fascinantă, dar este o muncă grea. Programul lung, statul în picioare și alte activități solicitante fizic și mental pot pune la grea încercare chiar și pe cei mai în formă dintre indivizi. Chiar dacă cei care preferă să parieze la Pokerstars online ar putea crede ca activitatea în cazinoul terestru este la fel de ușoară, realitatea este alta. Cu toate acestea, cei care aleg o carieră în cazino, se pot bucura de salarii bune. Ești tentat de un astfel de job? Aruncă o privire la variantele din care poți să alegi.

Rolul de gazdă


Poziția de gazdă de sloturi poate varia în funcție de fiecare cazino în parte. În unele cazinouri, este o gazdă reală care salută și oferă informațiile pe care clienții le solicită. De obicei, aceștia se află într-o zonă centrală pentru ca oaspeții să îi găsească cu ușurință. În alte cazinouri, gazda dublează rolul de însoțitor. Aceștia se plimbă pe etaje, identifică problemele care apar și le raportează supraveghetorilor. În cea mai mare parte, experiența nu este necesară pentru acest post. Dar cazinoul va insista asupra absolvirii liceului și a competenței de a manipula și număra bani. În majoritatea cazurilor, aceasta este considerată o poziție entry-level. Gazda în multe cazuri are sarcina de a face ca mediul din cazino să fie optimist și incitant. Ei fac acest lucru prin interacțiunea cu clienții.

Supraveghetor în cazino


În general, acest post se subordonează managerului și controlează toate activitățile angajaților în ceea ce privește zona de sloturi. În această poziție, supervizorul se află în permanență în sală, monitorizând problemele, trimițând asociații să ajute clienții și asigurând buna funcționare generală a zonei. De obicei, acest post necesită absolvirea liceului și o experiență de 1 până la 3 ani în departamentul de sloturi al unui cazino, cu responsabilități din ce în ce mai extinse, care să transforme candidatul într-un supervizor bine pregătit. În funcție de locație să de tipicul cazinoului (entitate individuală sau parte a unui lanț de unități de jocuri de noroc), pot fi necesare cerințe precum licențe, certificări sau certificări suplimentare, cum ar fi un curs de operațiuni de cazino.

Supervizor jocuri de masă


Supraveghetorul de jocuri de masă este persoana care îi conduce pe șefii de sală dintr-un cazino. Aceștia acționează în calitate de manageri de sală pentru zona de jocuri de masă. Pentru a fi supraveghetor de jocuri de masă, ai nevoie de următoarele:

 • Diplomă de licență de la un colegiu sau o universitate acreditată
 • Doi ani de experiență din ce în ce mai dificilă într-un rol de operare în domeniul jocurilor de noroc, de preferat o anumită experiență în domeniul jocurilor de masă
 • Capacitatea de a dezvolta abilități eficiente de rezolvare a problemelor și de a exercita o judecată independentă în cadrul politicilor stabilite
 • Abilități excelente de relaționare
 • Capacitatea de a răspunde cu calm și de a lua decizii raționale în situații stresante cu colegii, oaspeții și vânzătorii
 • Capacitatea de a sta în picioare și de a merge, precum și mobilitatea necesară pentru a se deplasa cu ușurință în zona gropilor, precum și în întreaga proprietate, pe durata întregului schimb de lucru.


Supervizor de cazino


Supraveghetorul de cazino este responsabil de buna funcționare a cazinoului. În general, toate departamentele cazinoului sunt supravegheate de cel care ocupă această poziție. Supervizorul lucrează cu managerii de departament pentru a se asigura de lucruri precum:

 • Echipamentul funcționează corect
 • Departamentele sunt dotate cu personal adecvat
 • Problemele clienților sunt rezolvate în timp util, în conformitate cu politicile companiei.


Pentru a fi supraveghetor de cazinou, vei avea nevoie de următoarele calificări:


 • O diplomă de licență de la o universitate acreditată
 • 1 an de experiență în operațiuni de cazinou
 • Capacitatea de a adăuga, scădea, înmulți și împărți în toate unitățile de măsură, folosind numere întregi, fracții comune și zecimale. Capacitatea de a calcula rata, raportul și procentul, precum și de a desena și interpreta grafice cu bare.
 • Obținerea oricăror certificări de licențe cerute de comisia de jocuri de noroc unde intenționați să lucrați.

Unele dintre îndatoririle care le are un supraveghetor de cazino sunt:

 • Sprijină și administrează obiectivele operaționale și monitorizează realizarea obiectivelor de performanță și profit
 • Respectă programarea și coordonează cu managerul orice problemă de programare, cu atenție la satisfacția clienților
 • Responsabil pentru susținerea respectării bugetelor departamentale
 • Se asigură că standardele de deservire a clienților sunt respectate de către toți membrii echipei și abordează problemele pe măsură ce acestea apar
 • Asigură eficiența aparatelor de sloturi și a echipamentelor de joc aferente în timpul turei alocate
 • Asigură autorizarea/verificarea semnăturii pentru plățile de jackpot, atunci când este cazul, în conformitate cu procedurile stabilite
 • Asistă la apelurile ușoare de service
 • Notifică tehnicienii de sloturi dacă apar probleme tehnice
 • Monitorizează tranzacțiile cu jetoane și numerar între dealeri și clienți și se asigură că sumele de plată corespunzătoare sunt plătite clienților, în conformitate cu procedurile stabilite
 • contabilizează jetoanele la jocurile alocate
 • Răspunde de asigurarea respectării tuturor reglementărilor în domeniul de responsabilitate și de raportarea eventualelor probleme către conducere.

Manager de cazino


Managerul cazinoului este managerul operațiunilor din cazino. Toate problemele cad în cele din urmă în responsabilitatea sa. Toate departamentele raportează managerului cazinoului, deși, de obicei, sunt filtrate prin intermediul supraveghetorilor cazinoului. Pentru a fi manager de cazino, trebuie să ai următoarea experiență și calificări:

 • 10 ani de cunoștințe anterioare în domeniul jocurilor de cazino, care ar trebui să includă experiență în operațiuni cu sloturi și jocuri de masă.
 • Trebuie să posede cunoștințe vaste despre regulile, procedurile și reglementările cazinourilor, cu abilități puternice de organizare, comunicare și conducere.
 • Experiență anterioară de supervizare/management în ture de cazinou și cunoștințe practice de afaceri generale și proceduri contabile.
 • O diplomă de masterat de la o universitate acreditată.
 • Obținerea oricăror certificări de licențe cerute de comisia de jocuri de noroc în care intenționați să lucrezi.

Atribuțiile unui manager de cazinou includ:

 • Responsabil pentru sprijinirea directorului operațiunilor de jocuri de noroc în toate inițiativele departamentale legate de angajare, formare și dezvoltare de procese/proceduri.
 • Menține cunoștințe de lucru cu privire la toate legile de joc din jurisdicțiile locale (federale, de stat și locale) și reglementările aferente, precum și controalele interne ale companiei
 • Monitorizează cheltuielile pentru a funcționa în limitele bugetelor stabilite
 • Planifică și aprobă programarea angajaților pentru a asigura o dotare adecvată pentru a răspunde cerințelor de afaceri; monitorizează personalul pentru a se asigura că nivelurile sunt aliniate la volumele de afaceri
 • Urmărește și evaluează în permanență starea activității zilnice și a proiectelor strategice.
 • colaborează cu departamentele de supraveghere și cu alte departamente pentru a contribui la protecția bunurilor și pentru a menține eficiența și eficacitatea operațiunilor de sloturi
 • Oferă instruire raportorilor direcți în ceea ce privește competențele relevante de operare și administrare și promovează utilizarea eficientă a echipamentelor și a forței de muncă.
 • Autorizează compunerile pentru oaspeți pentru a recunoaște jucătorii loiali în conformitate cu orientările companiei.

Concluzie

După cum poți vedea, managementul inferior și mediu poate fi bine plătit în cazinouri. Pentru a intra în echipa de management poate fi necesară dobândirea de experiență în posturile de nivel inferior, așa că s-ar putea să trebuiască să lucrezi ca dealer sau gazdă de sloturi pentru început. O diplomă în managementul afacerilor sau chiar mai bine în managementul ospitalității poate fi un mare impuls pentru CV-ul tău pentru unul dintre aceste posturi, așa că aceasta poate fi o cale pe care vrei să o urmezi înainte de a aplica.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro