Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Când trebuie revopsita mașina?

Detalii anunt

Telefon
0256218686
Categorie
Anunturi servicii auto / moto
Modificat
acum 3 luni si 1 saptamana
Vizualizari
170

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Când trebuie revopsita mașina?


În realitate, revopsirea mașinii nu este o necesitate pentru ca aceasta sa fie în parametrii optimi, dar, din cauza esteticii și în unele cazuri și din cauza vechimii, va puteți afla în situația în care sunteți nevoiți sa apelați la servicii de vopsitorie și tinichigerie.

Care sunt etapele revopsirii?


Pentru ca autoturismul sa fie revopsit, acesta trebuie sa treacă prin mai multe etape:
  • Îndreptarea elementelor îndoite și curățarea caroseriei de rugină (în cazul în care exista)
  • Șlefuirea și degresarea acestuia
  • Chituirea și șlefuirea suprafețelor pentru a obține forma dorita
  • Vopsirea efectiva
  • Remontarea elementelor pe caroserie.

De ce sa revopsești mașina?


Unul din motivele pentru care sa vopsești mașina este estetica, în momentul în care vopseaua mașinii este mătuită sau lacul de pe aceasta se sparge și lasă urme pe autoturism, va strica estetica acestuia. Un alt motiv pentru care sa vopsești mașina este rugina, în cazul în care sunt urme mari de rugina pe mașina se recomanda revopsirea acestuia pentru a împiedica răspândirea și pentru a menține o estetică plăcută. Este important de reținut ca zonele cu rugină care afectează structura mașinii sunt un motiv pentru care se poate pica inspecția tehnica periodica a autoturismului.

Unde sa revopsești mașina?


Recomandam vopsirea autoturismului doar în service-uri autorizate care oferă servicii de tinichigerie și vopsitorie, deoarece acestea au personal calificat și cu experiență. De asemenea veți beneficia și de garanția calității la un service autorizat.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro