Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Aveți o mașină foarte veche și nu reușiți să o vindeți?

Aveți o mașină foarte veche și nu reușiți să o vindeți?

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
315

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Persoanele care dețin mașini foarte vechi se confruntă cu următoarele probleme: găsesc foarte greu clienți, costurile de întreținere sunt foarte mari, costurile pentru autorizări sunt greu de suportat, etc. Una dintre cele mai convenabile soluții este predarea unei astfel de mașini la un centru de dezmembrări experimentat. În urma unei evaluări care depinde de nivelul uzurii, veți primi în schimb o sumă de bani. Dumneavoastră hotărâți dacă este sau nu cea mai eficientă soluție.

Dezshop.ro – o ofertă interesantă!

Magazinul Dezshop.ro este un unul din cele mai moderne magazine de piese auto second-hand. Acestea sunt obținute din dezmembrari auto realizate la sediul firmei din localitatea Agigea, județul Constanța. Dacă veți avea curiozitatea să analizați oferta magazinului online, veți descoperi că acesta furnizează piese auto pentru toate tipurile de mașini, indiferent de anul fabricației și de model. Prețurile sunt avantajoase, mult mai bune decât în cazul pieselor auto noi. De asemenea, puteți fi siguri de faptul că sunt piese auto originale.

Comenzile pot fi făcute online din orice localitate a țării și din orice localitate din străinătate, de asemenea. În situația în care ați comandat o piesă greșit sau dacă ați găsit o oferta mai bună, produsele pot fi returnate. Condițiile în care se poate realiza returul produselor sunt postate în subsolul primei pagini a site-ului Dezshop.ro. Este bine să solicitați și informații suplimentare de la un reprezentant din partea companiei, pentru a fi siguri că veți îndeplini toate condițiile pentru realizarea returului.

Achiziția de mașini vechi este posibilă aici!

Pentru că este o firmă profesionistă cu o experiență de peste 10 ani în comercializarea pieselor provenite din dezmembrări auto, Dezshop.ro vă oferă privilegiul de a oferi mașina veche în schimbul unei sume de bani, în funcție de gradul de uzură. Puteți scăpa de orice fel de mașină veche. Nu contează anul fabricației și nici modelul sau marca.

Pe site-ul companiei veți găsi un formular de contact unde va trebui să completați toate informațiile solicitate de reprezentanții firmei. Apoi, în foarte scurt timp, veți primi răspunsul și cotația de preț. Plățile în cazul acestei companii se fac imediat, atât în numerar cât și online, direct în contul bancar deținut de dumneavoastră. Oferta companiei este valabilă chiar și pentru mașinile de lux. Veți primi în schimb certificatul de distrugere. Va fi util pentru a radia mașina sau pentru a obține actele necesare înscrierii în programul Rabla.

Serviciile sunt puse la dispoziția clienților din întreaga țară. Firma se ocupă de transportul, demontarea, dezmembrarea și evaluarea mașinii dumneavoastră. Pentru că discutăm despre servicii profesionale de dezmembrare, vă recomandăm să contactați un reprezentant din partea companiei Dezshop.ro pentru a intra în posesia ofertei personalizate. Numai în felul acesta veți decide dacă este mai avantajos să vindeți mașina unui alt centru de dezmembrări auto sau unei persoane fizice. Important este să nu regretați alegerea făcută și să recuperați cât mai repede resursele financiare pentru cumpărarea unui automobil mai modern.

Oferta merită analizată periodic și pentru varietatea de piese auto second-hand originale pe care magazinul le comercializează atât în țară cât și în străinătate.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro