Constanta

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Aplicatia SFA si beneficiile acesteia

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
645

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Solutiile software mobile câștiga teren zi de zi în zona IT, contribuind semnificativ la creșterea productivitatii muncii pentru angajații care sunt la distanța de sediul companiei. Pentru agenții de vanzari în special, acest concept presupune informații în timp real, timp folosit mai bine pentru mai multe vanzari și nu în ultimul rând, o relație de calitate cu clientul final. Pe lângă avantajele pe care le au primii beneficiari ai acestor sisteme (agenții de vanzari), solutiile mobile de tip SFA aduc pentru managerii de vanzari și pentru top-manageri avantajele controlului deplin asupra angajatilor, asupra politicilor de vanzare și a modului în care sunt respectate procedurile de lucru ale firmei.

Ce este o aplicație SFA?


Sales force automation sau altfel spus, sisteme de automatizare a forței de vânzare (SFA)) sunt sisteme de informații utilizate în marketingul și managementul relației cu clienții (CRM) care ajută la automatizarea unor funcții de gestionare a forței de vânzare și a vânzărilor. Ele sunt adesea combinate cu un sistem de informații de marketing, caz în care sunt adesea numite sisteme CRM.

Un SFA, de obicei o parte a sistemului CRM al unei companii, este un sistem care înregistrează automat toate etapele unui proces de vânzare. SFA include un sistem de gestionare a contactelor care urmărește toate contactele care au fost făcute cu un anumit client, scopul contactului și orice urmărire care ar putea fi necesară. Acest lucru asigură că eforturile de vânzare nu sunt duplicate, reducând riscul de a irita clienții.

SFA include, de asemenea, un sistem de urmărire a clienților potențiali, care listează clienții potențiali prin liste de telefon cu plată sau clienții produselor conexe. Alte elemente ale unui sistem SFA pot include prognoza vânzărilor, gestionarea comenzilor și cunoașterea produselor. Sistemele SFA mai dezvoltate au caracteristici în care clienții pot modela produsul pentru a-și satisface nevoile prin intermediul sistemelor de construire a produselor online. Acest lucru devine popular în industria automobilelor, unde clienții pot personaliza diverse caracteristici, cum ar fi culoarea și caracteristicile interioare, cum ar fi piele vs. scaune tapițate.

O parte integrantă a oricărui sistem SFA este integrarea la nivel de companie între diferite departamente. Dacă sistemele SFA nu sunt adoptate și integrate în mod corespunzător la toate departamentele, ar putea exista o lipsă de comunicare care ar putea duce la contactarea departamentelor diferite către același client în același scop. Pentru a atenua acest risc, SFA trebuie să fie pe deplin integrat în toate departamentele care se ocupă de gestionarea serviciului pentru clienți.

O aplicatie SFA este destinata automatizarii proceselor de vanzare si managementului echipelor de pe teren.
Solutia permite planificarea eficienta a activitatilor zilnice si preluarea rapida a comenzilor, oferind acuratete ridicata a datelor si acces la informatii actualizate. Ea se adreseaza companiilor de distributie sau producatoare, cu retea proprie de agenti de vanzari, care efectueaza rute zilnice la clienti pentru preluarea comenzilor.

Aplicatia SFA de la Scribsoftware este ideala atat pentru firmele mici sau medii, cat si pentru cele mari sau foarte mari. Simplu de utilizat si perfect integrata cu un ERP, aplicatia optimizeaza intregul flux de vanzari, incepand de la pregatirea vizitei si pana la etapa de analiza si optimizare.

Ce se intampla daca folosim o aplicatie de tip SFA?


 • Ne vom creste productivitatea in vanzari
 • Agentii de pe teren au la dispozitie o aplicatie mobila usor de utilizat, care le permite sa-si organizeze activitatea.
 • Vom putea procesa pe loc, comenzile
 • Stocurile, preturile si politicile comerciale sunt tot timpul actualizate, iar comenzile ajung imediat in depozit.
 • Vom face o mai mare economie de timp
 • Transmiti si primesti informatii in timp real de la angajatii de pe teren, captezi mai rapid feedback-ul clientilor

Beneficiile unei aplicatii SFA


Conectare usoara si rapida:

 • Se integreaza cu usurinta cu ERP, de unde preia date cu privire la clienti, preturi si stocuri si catre care transmite comenzi si informatii din teren.
 • Flexibilitate
 • Echipa de vanzari va putea lucra eficient de oriunde si oricand, deoarece aplicatia poate fi accesata de pe orice dispozitiv cu Android, iOS sau Windows.
 • Lucram in offline
 • Agentii pot sa isi desfasoare activitatea inclusiv in zonele in care nu exista acces la internet, ceea ce faciliteaza eliminarea timpilor morti.
 • Avem acces facil la furnizori.

Poate fi utilizata si de catre furnizorii externi implicati in activitatile promotionale ale companiei oferindu-ti posibilitatea de a urmari progresul in timp real.

Sales force automation este compus din 3 elemente software integrate:
- Aplicatia BackOffice – care ruleaza pe PC, la sediul firmei;
- Interfatarea cu sistemul de gestiune (ERP) – asigura conectarea aplicatiei PDA cu aplicatia BackOffice;
- Aplicatia mobila – se instaleaza pe smartphone-urile sau tabletele agentilor.

Cum functioneaza Sales force automation?


Aplicatia Back Office se va interfata cu sistemul de gestiune ERP si se va sincroniza cu acesta preluand toate datele necesare. Aceasta ruleaza pe PC, la sediu firmei si permite managementul terminalelor mobile. Totodata poti aloca routing-ul, nomenclatoare de clienti si produse pentru fiecare agent in parte.

Agentii de vanzari utilizeaza terminale prin intermediul carora transmit, in timp real, comenzile efectuate direct in sistemul de gestiune al companiei. Totodata agentilor de pe teren le este oferit acces permanent la informatii detaliate despre articole, stocuri, discount-uri si promotii pentru diverse produse.

Calculatorul pe care este instalata aplicatia Back-Office trebuie sa aiba o conexiune permanenta la internet pentru a se putea receptiona comenzile trimise de agenti. Terminalele mobile au nevoie de internet doar in momentul in care se fac sincronizari sau se trimit date.

Cum te ajuta un soft de automatizare in vanzari?


 • Iti centralizeaza toate informatiile privind stocurile, clientii, produsele si preturile in timp real
 • Agentii tai de vanzari vor prelua comenzile de la clienti in timp real, aceste comenzi regasindu-se automat in sistemul de gestiune ERP
 • Reduci timpul de pregatire a comenzilor deoarece agentii de vanzari nu mai sunt nevoiti sa foloseasca foaia si pixul pentru a scrie comenzi, ci vor folosi aplicatia mobila
 • Planifici rutele agentilor de vanzari
 • Optimizezi stocurile pe baza istoricului comenzilor
 • Detii controlul aspura agentilor tai de vanzari deoarece stii mereu la ce client se afla si ce comenzi au emis
 • Iti duci business-ul la nivelul urmator, cel superior, prin automatizarea tuturor proceselor pe care agentii de vanzari le efectueaza.

Dacă am reușit să vă captăm atenția, vă așteptăm la un dialog cu echipa noastră de la vânzări, cu care, împreună, veți putea găsi soluția perfectă de care aveți nevoie ca afacerea dumneavoastră să ajungă la nivelul așteptat.

Scribsoftware S.R.L
0729 905 555
https://scribsoftware.ro

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/