Constanta

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/

Ambalaje biodegradabile pentru livrarea în siguranță găsești doar la Snick Ambalaje

Ambalaje biodegradabile pentru livrarea în siguranță găsești doar la Snick Ambalaje

Detalii articol

Categorie
Articole mancare si bautura
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
247

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Nu de puține ori marfa care este ambalată corespunzător este cea care lasă impresia de profesionalism, reușind să creeze deci o impresie excelentă. Cu atât mai mult dacă vorbim despre ambalajele folosite în industria HoReCa, acestea trebuie să fie impecabile, compartimentate corespunzător și, mai ales, să nu conțină plastic.

Una dintre firmele care s-a impus în ultimii ani pe piața ambalajelor de unică folosință este și Snick Ambalaje. Aceasta comercializează cutii pentru pizza, caserole bio, pahare și tacâmuri de unică folosință, dar și ambalaje personalizate. Firma Snick Ambalaje a renunțat la a mai folosi produse din plastic și s-a orientat spre variante prietenoase cu mediul. Detaliem mai jos inovațiile găsite de aceasta, ca alternativă la tacâmurile din plastic.

Conceptele Snick Ambalaje pentru catering, la mare căutare pe piața de profil

Dată fiind diversitatea ambalajelor care pot fi achiziționate de la firma Snick Ambalaje din ce în ce mai multe firme de catering se orientează spre genul de produse eco friendly livrate de pe site-ul oficial - Snick-Ambalaje.com. Vorbim aici de diversitate, dar și de calitate excelentă. În special se caută conceptul kraft natur în culorile alb, bej sau chiar negru de ambalaje din hârtie și carton pentru catering și street food, dar nu numai.

Firma Snick Ambalaje comercializează ambalaje pentru cafenele și smoothie bars, pentru cofetării și gelaterii, pentru pizzerii sau rotiserii. De asemenea, este prezentă pe piața de profil și cu ambalajele necesare la evenimente sau recepții așa cum ar fi cupe, pahare, farfurii și tacâmuri, tăvi și platouri. Acestea sunt de calitate superioară, cu un design elegant și finisaje deosebite. Se pot alege dintre o gamă variată de modele, culori și dimensiuni, potrivite cu tematica evenimentului.

Cutii speciale pentru pizzerii și rotiserii

Se știe doar că pizza este una dintre cele mai delicioase preparate, dar și servirea sau livrarea ei trebuie să fie impecabilă. Astfel, echipa de la Snick Ambalaje pun la dispoziția celor interesați cutii speciale pentru pizza, realizate din materiale durabile, care mențin căldura și umiditatea înăuntru, astfel încât mâncarea să rămână caldă și crocantă până la momentul deschiderii cutiei.

Cutiile pentru pizza sunt comercializate în diverse forme și dimensiuni tocmai pentru a se potrivi diferitelor mărimi de pizza. La cerere, acestea pot fi personalizate cu logo-ul sau numele afacerii, pentru a fi ușor reținute de către clienții fideli. Snick Ambalaje mai livrează și suporți albi, pentru menținerea în siguranță a preparatelor în interiorul cutiei. În felul acesta preparatele vor ajunge în siguranță pe masa clientului.

Consumabile biodegradabile, corespunzătoare standardelor internaționale

Deși materialele din care sunt confecționate ambalajele Snick Ambalaje sunt durabile în timp, acestea au calitatea că sunt și biodegradabile. Conceptul kraft natur inovație Snick asigură clienții că aceste produse nu sunt dăunătoare pentru mediul înconjurător. Fie că sunt confecționate din frunze de palmier, trestie de zahăr sau carton înnobilat acestea au proprietatea de a rezista la temperaturi variate, inclusiv în cuptorul cu microunde.

Toate ambalajele Snick Ambalaje pot fi testate în prealabil, comandând sacoșa cu mostre gratuită. De asemenea, tot de la Snick Ambalaje se pot comanda produse necesare pentru igienă și curățenie în spațiile HoReCa, inclusiv în hoteluri și restaurante.

Pentru comenzi și alte detalii accesați pagina principală Snick Ambalaje.

Contact: comenzi@snick-ambalaje.com