Constanta

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Constanta - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Află cum poți asimila mai ușor informațiile pentru examenul de rezidențiat la farmacie!

Află cum poți asimila mai ușor informațiile pentru examenul de rezidențiat la farmacie!

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Apartine de
AllProWeb Marketing
Vizualizari
358

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Examenul de rezidențiat poate fi o adevărată provocare pentru toți absolvenții facultății de medicină. Perioada de dinainte de examen este marcată de emoții, incertitudine și stres. Persoanele care urmează să dea acest examen vor să obțină un punctaj cât mai mare și să ocupe postul dorit. Fiecare absolvent învață în mod diferit și utilizează propriile strategii pentru a asimila materia voluminoasă.

În prezent, evoluția tehnologiei și digitalizarea au permis apariția unor noi soluții, care să le permită candidaților să apeleze la o metodă eficientă de învățare, care nu presupune costuri ridicate și care este mult mai accesibilă decât materialele tradiționale. Este vorba despre platforma StudyHub.ro, unde viitori medici rezidenți găsesc toate resursele de care au nevoie pentru obținerea unui punctaj superior la examen.

Candidații au acces rapid la materialele pentru concurs

Înainte de toate, un abonament pe platforma StudyHub le permite utilizatorilor să acceseze în orice moment teoria pentru examen, în conformitate cu tematica și bibliografia oficiale. Baza de date este alcătuită din toate informațiile pe care candidații la examenul de rezidențiat trebuie să le cunoască.

Materia este foarte voluminoasă, iar faptul că poate fi accesată direct de pe telefonul mobil sau de pe calculator reprezintă un avantaj important pentru cei care sunt în căutarea unei metode moderne și eficiente de învățare. În funcție de abonamentul selectat, candidații la concurs au acces la baza de date pentru o perioadă cuprinsă între 3-180 de zile. În plus, aceștia pot testa gratuit platforma, având la dispoziție o simulare de examen care poate fi dată de 5 ori.

Candidații își pot verifica nivelul de cunoștințe prin teste și simulări

Pe lângă accesul la teorie, persoanele care folosesc platforma Study Hub pot să își testeze în permanență nivelul de cunoștințe prin intermediul testelor grilă, care au fost realizate de specialiști în domeniu (profesori și medici rezidenți cu rezultate remarcabile la concurs) și care sunt disponibile într-un număr de ordinul miilor.

Utilizatorii platformei vor avea acces inclusiv la 100 de simulări de examen, pentru a se familiariza cu examenul propriu-zis și cu respectarea timpului limită. Autoevaluarea este o metodă extrem de utilă pentru a constata propriul nivel de învățare și pentru a sesiza eventualele lacune. De exemplu, absolvenții care se pregătesc de examen de rezidențiat la farmacie pot să își dea seama în timp util care sunt capitolele pe care trebuie să le recapituleze cu mai multă atenție.

În societatea modernă, metodele și instrumentele digitale de învățare câștigă tot mai mult teren în detrimentul celor clasice (cărți, manuale, caiete de exerciții etc.) Acum, studenții sau candidații la anumite examene, așa cum este rezidențiatul, caută să identifice metode mai eficiente de învățare, atât din punct de vedere al accesibilității, cât și din punct de vedere al costurilor.

Astfel, platforma Study Hub devine un instrument de învățare care îndeplinește toate cerințele persoanelor care se pregătesc pentru cel mai important examen din viața lor, al cărui rezultat joacă un rol important în viitorul lor profesional, oferind o metodă modernă de asimilare a materiei aferente examenului de rezidențiat.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Constanta - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina). LIVRAREA SE FACE PRIN CURIERAT.
https://produsecuratat.ro/shop/