Constanta

Aceste tipuri de pariuri îţi distrug bugetul de la jocurile de noroc

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
159

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Oferta de pariuri într-un cazino este una atât de diversificată încât este practic imposibil să nu îţi găseşti aici genul de pariu preferat. Fie că eşti fan pariuri sportive, fie că îţi plac sloturile sau jocurile de masă, ai de unde alege. Dar ca să pariezi ai nevoie de un buget de joc, care să îţi dea posibilitatea să rămâi în joc pentru ceva vreme. În afară de pariurile sportive şi jocurile de loto unde biletele costă de la 1 RON în sus, celelalte tipuri de pariuri necesită chiar un buget de joc consistent.

Cum să faci să controlezi bugetul de joc dar mai ales cum să nu îl pierzi vom dezbate în rândurile următoare, deci citeşte-le cu atenţie. Sunt câteva sfaturi pe care dacă le vei pune în practică nu îţi vor garanta câştigul dar cu siguranţă că nu îţi vor epuiza resursele financiare.

Încercatul de a recupera pierderile


Poţi să beneficiezi de Pokerstars 50 rotiri gratuite dacă alegi să îți creezi un cont nou de jucător și ești pasionat de păcănele, dar, dar după epuizarea acestora tot va trebui să faci o depunere dacă vrei să joci cu bani reali și de ce nu, să încerci mai multe jocuri de noroc. Rotirile gratuite s-au consumat şi constaţi că şi bugetul tău de joc începe să se ducă pe aceeaşi traiectorie. Deja ai pierdut mulţi bani şi presiunea începe să îşi spună cuvântul. Ce vei face, abandonezi jocul sau alegi să suplimentezi bugetul de joc în speranţa că următoare mână îţi va recupera pierderile şi îţi va aduce şi un plus financiar?

Este veşnica dilemă cu care orice jucător se confruntă şi care ţine numai de personalitatea acestuia. Un jucător cu experienţă va concluziona că este timpul să se retragă de la masa de joc şi să aştepte o altă zi mai productivă. Un jucător impulsiv consideră că după pierderi vin şi câştiguri, aşa că va injecta din ce în ce mai mulţi bani în pariuri, fără a ţine seama că a depăşit de mult bugetul alocat jocului. Este posibil să îşi recupereze paguba, dar de cele mai multe ori ajunge să se adâncească în pierderi mari.

Explicaţia este simplă, eşti condus de impuls, nu mai raţionezi corect şi urmarea este una singură, faliment garantat. Încearcă deci să eviţi suplimentarea bugetului în caz de pierderi şi să te retragi, considerând că ziua următoare o să fie una benefică.

Pariatul pe mize mari la sloturi


Poate că păcănelele sunt cele mai îndrăgite şi populare jocuri de noroc dar în egală măsură sunt cele mai mari devoratoare de bugete. Sub promisiunea unui câştig colosal pe care aceste jocuri le pot ceda, jucătorii uită adesea de jocul responsabil şi aleg să joace numai pe mize mari. Principiul după care se ghidează este unul simplu, mize mari care aduc câştiguri la fel de mari. Şi dacă se apelează şi la butonul de denominare, atunci mizele pot ajunge în acest caz la sume cu adevărat exorbitante pentru un jucător cerebral.

Este adevărat că o miză mare poate aduce un câştig mare, dar păcănelele sunt guvernate că orice alt joc de noroc de hazard. Poţi avea surpriza să câştigi din prima un premiu colosal dar să experimentezi şi situaţia în care nu înregistrezi nici un câştig notabil. Şi nici nu trebuie să te bazezi prea tare pe un RTP care se apropie de 100%, pentru că nici această caracteristică tehnică nu îţi garantează câştigul. Este real ca slotul returnează acel procent declarat înapoi la jucători, dar face acest lucru după milioane de rotiri sau în repere de 30 de zile calendaristice.

Aruncă deci din când în când privirea către bugetul tău de joc şi atunci când constaţi că acesta s-a diminuat fă o pauză. Poate se duce ghinionul şi apare hazardul, însă vei lua o pauză de la joc, urmarea fiind că vei judeca limpede şi vei lua o decizie care să îţi controleze bugetul de joc.

Majoritatea pariurilor de la Craps


Jocul de Craps sau de Barbut este un joc în care zarurile fac legea şi în care aruncătorul acestora este personajul principal. Jucat deseori în ilegalitate, cazinourile online îl propun astăzi în condiţii legale, oferind şi multiple variante de joc. Pariurile care se pot face la acest joc de noroc sunt diverse şi câteva dintre ele au chiar cote bune care avantajează jucătorii. În afară de acestea, restul pariurilor de Craps pot să se dovedească toxice pentru orice buget, determinând rapid epuizarea acestuia.

Dacă la sloturi avem de-a face cu noţiunea de RTP, la jocurile de masa unde intră şi cel de Craps este vorba despre marginea de casă. Această caracteristică determină cât la sută din fiecare pariu depus se constituie în profit pentru cazino.

La jocul de Craps, cele mai bune pariuri sunt cele de tip come out roll şi cele de tip pass şi don’t pass, pariuri care oferă un RTP de 98,5%, prin urmare marginea de casă a cazinoului este una mică, de doar 1,5%. Concluzia la jocul de Craps este una singură, foloseşte întotdeauna aceste tipuri de pariuri şi nu te aventura pe celelalte. Dacă o vei face eşti mai mult decât sigur perdant şi acest lucru se va vedea imediat în falimentarea bugetului tău de joc.

Strategia de All-In la Poker


Jocul de poker a suferit de-a lungul timpului transformări care se reflectă în multiple variante de joc. Cea mai spectaculoasă dintre acestea este versiunea de poker american Texas Hold’em, unde se distribuie 2 cărţi jucătorilor. Restul de cărţi se depune pe masa de joc de către dealer în 3 etape, ceea ce duce la crearea unui adevărat spectacol.

Există jucători profesionişti care au dus acest joc la rangul de artă. Cu siguranţă că, cel mai spectaculos pariu este All-In, atunci când jucătorul pariază toate jetoanele pe care le deţine. În egală măsură însă acest pariu este şi cel mai riscant, pentru că te poate falimenta într-o clipă. Poate că ai noroc şi ridici o dată potul de pe masa de joc, dar pe termen lung s-a constatat că pariul All-In este pierzător, aşa că încearcă să îl foloseşti cât mai rar.

Concluzie


Ca şi jucător eşti singurul care îşi construieşte bugetul de joc dar şi singurul responsabil păstrarea acestuia. Nu paria mize mari la sloturi, nu abuza de All-In la poker şi mai ales nu încerca să recuperezi pierderile prin suplimentarea acestuia. Poate că nu de fiecare dată vei avea succesul dorit dar cu siguranţă că bugetul tău îţi va fi recunoscător şi te va ţine multă vreme în joc!